Canecom

Canecom

Innovációs díjat nyert a kAPPtár alkalmazás!!

Nagyon jó hírünk van: Innovációs díjat nyert a Könyvelő kAPPtár alkalmazás!! A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. általunk fejlesztett Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában.

Óriási öröm ez számunkra, mivel nem minden nap jut el egy alkalmazás története egy innovációs díjig. Azért is szuper ez, mert rengeteg app-ötlet pattan ki az agyakból, sokan próbálják megfejteni ezt az iparágat és pörögnek a fogaskerekek, de ezzel együtt nagyon kevés sztori tud elmozdulni kezdeti státuszából. Nem így volt ez ügyfelünk esetében, akik egy klassz ötlettel kerestek meg minket, amelyre ebben a formában még nem volt megfelelő mobil megoldás.

Az alkalmazásról bővebben itt olvashattok: https://canecom.com/blog/konyvelo-kapptar-mobil-alkalmazas-fejlesztes/

A Kapptár alkalmazásában az egyik megkülönböztető funkció (USP) a számviteli teszt, amely más alkalmazásokban ilyen formában nem található meg. Erre a számvitel vizsgára készülő nebulóknak óriási szükségük van! Mindehhez jön hozzá, hogy a kaptár – méhkirálynő tematika és a diákok máris nagyobb hatékonysággal és remélhetőleg nagyobb kedvvel tudnak készülni a megmérettetéseknek.

A díjat ünnepélyes keretek között 2018. március 8-án vette át Herich Roland, a PENTA UNIÓ Zrt. vezérigazgató helyettese Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Pölöskei Gáborné, szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár jelenlétében Dale A. Martintől, a kamara elnökétől, a Siemens Zrt. vezérigazgatójától.

Ha még nem találkoztatok a Könyvelő kAPPtár alkalmazással, akkor az alábbi App Store ikonokokra kattintva tudjátok őket letölteni.

Ha megvalósításra váró fejlesztési projekt előtt állsz, keress meg minket. Klikkelj az oldalsó menuben a “CONTACT US” gombra.

@Andris

Klikk a letöltéshez

[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”inline” text=”Könyvelő Kapptár – mobil alkalmazás fejlesztés” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”0″ link=”” /]

Lépj kapcsolatba velünk

Ha tetszett a munkánk és a blogposzt és szeretnél megvalósítani egy projektet, akkor írj nekünk!

Related Posts